Steun mee HETGEVOLG

Waarom ik kies voor HETGEVOLG

De voortdurende afbouw van subsidies laat ook de culturele sector niet ongemoeid. Heel wat mensen beschouwen cultuur nochtans als een levensnoodzakelijke behoefte. Wie geniet er niet van een film, boek, tentoonstelling of concert? Hoe kleurloos zou ons leven er uitzien zonder de creaties van kunstenaars? 

Zoals auteur en acteur Ramsey Nasr schrijft “ (…) kunst biedt uitzicht op een wereld die nooit heeft bestaan en altijd mogelijk blijft.” Ze herinnert ons aan het scheppend vermogen van de mens en biedt een noodzakelijk tegendeel voor alles wat aantoonbaar winst oplevert en praktisch nuttig is, nog volgens Nasr.

HETGEVOLG theaterwerkplaats

HETGEVOLG is een theaterwerkplaats in de Kempen.
Vanuit het rotsvaste geloof dat in iedere mens een kunstenaar huist en in iedere kunstenaar een mens, gooit HETGEVOLG zijn zaal wijd open voor iedereen die de kracht wil ervaren van het theater.

Met HETGEVOLG gaan we elke dag voluit voor de mens in de kunstenaar en de kunstenaar in elke mens. Wij openen letterlijk onze deuren om de koudwatervrees van kinderen, jongeren en volwassenen, ongeacht hun afkomst, geloof, sociale situatie, psychologische veerkracht, verleden … om te buigen tot een prettige kennismaking met wat kunst kan zijn.

HETGEVOLG heeft in Vlaanderen een unieke positie en vervult een voortrekkersrol door de kracht van iedere mens, elke bewoner, buur, passant … als uitgangspunt te nemen.

 

Name*

Email address

Project*

Amount €*Reviews van onze bezoekers

Je moet ons niet zomaar geloven.

5/5
“... This is the most comfortable house I ever lived in. Thanks for all the great service and friendly atmosphere. Definitely recommended for short or long stays!”
Mary Welch
5/5
“... This is the most comfortable house I ever lived in. Thanks for all the great service and friendly atmosphere. Definitely recommended for short or long stays!”
Jack Donson